Glædelig jul samt et godt nytår

Debatindlæg

ELFORSK ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår og takker for samarbejdet.

ELFORSK takker for et godt samarbejde i 2020 og ønsker alle en glædelig jul og et nytår. ELFORSK har, med hjælp fra jer, formidlet rigtigt mange gode og flotte projektresultater.

Jeres resultater har vi formidlet på LinkedIn, i ELFORSK Nyt, på ELFORSK hjemmeside, i Dagens Energi, og i en række fagblade. Det giver stor spredning af den viden, vi opnår via ELFORSK-projekterne.

Gennem de mange gode projektresultater skabes der værdi for danske virksomheder og for Danmark. Der udvikles nye grønne og energieffektive løsninger, der omsættes i markedet og dermed bidrager til at nå Danmarks 70% CO2-reduktionsmål.

Ny viden, nye løsninger og grønne teknologier medvirker også til at fastholde konkurrenceevnen for danske virksomheder, og bidrager til omsætning, vækst og eksport.

ELFORSK ser frem til 2021. Der kommer en ny ansøgningsrunde, og ELFORSK har 20-års fødselsdag. Vi glæder os til at modtage nye ansøgninger og projektidéer. Ansøgningsrunden forventes at blive i første kvartal 2021. Hold øje med elforsk.dk og ELFORSK NYT, hvor vi offentliggør ansøgningsfristen.

Glædelig jul og godt nytår til alle.

Richard Schalburg og Dorte Lindholm
ELFORSK