Varmepumper et kæmpe tilløbsstykke

Arrangement

Varmepumper til private boliger er en kæmpe succes. Lige knap 100 personer deltager i Dansk Energis lancering af 2019-version af ”Den lille blå om Varmepumper".

I morgen har Dansk Energis forskning- og udviklingsprogram, ELFORSK inviteret til et eftermiddags-arrangement om varmepumper til private boliger. På mødet lanceres ”Den lille blå om Varmepumper", hvor vi har samlet det nyeste inden om dimensionering, installation og indregulering af varmepumper.

Brugbar viden for alle dem som arbejder med varmepumper, installerer dem og for boligejeren som skal vælge den helt rigtige varmepumpe i forhold til boligtype og varmebehov.

Vi er er super glade for den store opbakning vi har fået til mødet om varmepumper. Det viser at vi med vores ELFORSK-projekter har nogle resultater som ramme lige ind i markedet og som der er stor interesse for. ”Den lille blå om varmepumper” er jo udviklet på baggrund af et antal ELFORSK-projekter, som vi har haft inden for varmepumper, siger chefkonsulent Richard Schalburg fra Dansk Energi.

Og Richard Schalburg tilføjer at varmepumper i boliger er helt afgørende for vi få nedbragt udledninger af klimagasser og støtter den grønne omstilling.

Vi er er super glade for den store opbakning vi har fået til mødet om varmepumper. Det viser at vi med vores ELFORSK-projekter har nogle resultater som rammer lige ind i markedet og som der er stor interesse for.
Richard Schalburg, Dansk Energi.

Lanceringen af bogen, sker som et led i det formidlingsarbejde, som ELFORSK laver for at markedsføre projektresultater og synliggøre effekterne fra offentlig dansk forsknings- og udvikling i effektiv el- og energianvendelse inden for bygninger og industri.

Materialer