Vær med på Energidag 2018

Arrangement
energieffektivitet

Dansk Energi og en række klynger, netværk og brancheforeninger inviterer til Energidag den 12. sep. Her samler vi virksomheder, forsyningsselskaber, offentlige aktører og vidensinstitutioner og samtænker forskellige energikilder.

Danmark har længe været foregangsland inden for grøn energi, og traditionelt set har energibranchen været opdelt i separate systemer uden særligt fokus på integrationen. I dag er der dog skabt et større behov for et integreret energisystem, der skal bidrage til en stabil, bæredygtig og intelligent energiforsyning.

Sammen med en lang række samarbejdspartnere inviterer House of Energy til Energidag – Danmarks nye energikonference d. 12. september 2018, hvor vi samler virksomheder, forsyningsselskaber, offentlige aktører og vidensinstitutioner og sammentænker de forskellige energikilder.

Vi sætter bredt lys på energibranchen gennem parallelle sessioner, hvor der arbejdes i dybden med aktuelle udfordringer og projekter inden for energieffektivisering, fjernvarme, grønne gasser og vindenergi. Herudover kobler vi sektorerne og fokuserer på digitalisering og det integrerede energisystem gennem flere spændende oplæg og debatter. Energidagen skaber en platform, hvor vi stiller skarpt på konkrete udfordringer og muligheder.

Tilmelding og program.

 

Materialer